Acror Bygg

Takläggning Borås

När du vill ha en takläggning i Borås, vänd dig till oss!

"Välj oss för ett garanterat toppresultat"

Smidig takläggning i Borås!

När du anlitar ett företag för takläggning i Borås är det viktigt att du känner förtroende och trygghet med ditt val. Vi står redo att vägleda dig genom varje steg av takläggningen, från planering till färdigställande. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, leverera på utsatt tid och hålla oss inom den uppsatta budgeten. 

Hos oss får du en pålitlig service med tydliga offerter och transparenta priser. Oavsett om du behöver hjälp med nybyggnation, renovering eller takläggning i Borås är vårt byggföretag här för att säkerställa långsiktig kvalitet. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision – kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

Kontakt
Acror bygg, logga.

Lär dig mer om oss...

Vårt byggföretag startades redan år 2010 och har yrkesbevis sedan 2003, vilket betyder att vi har många år av erfarenhet i bagaget. Vi har kunskap inom många olika områden, därför är vi ett smidigt val till din renovering, nybyggnation och takläggning i Borås med mer. Med oss vid din sida, garanterar vi resultat av hög kvalitet och ett tryggt hantverk.

Vad gör vi?

Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster utöver takläggning vår byggfirma erbjuder. Hittar du något som låter intressant? Kontakta oss, och få en kostnadsfri offert! Självklart erbjuder vi även mycket mer än vad som står här, fråga oss så hjälper vi dig.

Attefallshus

Upptäck våra Attefallshus! Färdiga moduler, leveransklara för en smidig och snabb installation. Perfekt för dig som värdesätter kvalitet och effektivitet. Vi hjälper dig hitta rätt attefallshus för just dig och dina behov.

Renoveringen/om- och tillbyggnad

Behöver du hjälp med dina byggprojekt? Våra skickliga hantverkare hanterar allt från om- och tillbyggnader till omfattande renoveringar. Dela med dig av dina visioner, så anpassar vi oss för att skapa dina drömmar till verklighet.

Takläggning/byte

Funderar du på att förnya ditt tak? Kontakta oss på Acror Bygg där vi, med erfarna takläggare och personligt engagemang, anpassar arbetet efter ditt taks specifika behov och karaktär. Boka din takläggning i Borås idag!

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering är ett roligt projekt, men kräver mycket kunskap för att utföra på rätt sätt. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet, är det därför klokt att anlita proffs. Detta minimerar risken för framtida problem och vattenskador.

Fastighetsservice

Vår personal hjälper dig att hålla din fastighet vid liv, både invändigt och utvändigt. Vad det än handlar om, så ser vi till att vara din högra hand. Vår fastighetsservice är skräddarsydd för att möta varje unik fastighets krav.

Använd ROT-avdraget smart med ditt byggföretag i Borås!

När du anlitar ett företag för takläggning i Borås eller någon annanstans, är det viktigt att du väljer varsamt. Med oss vid din sida får du ta del av alla fördelar med ett professionellt byggföretag, såsom ROT-avdraget. Det innebär att du kan spara en betydande summa på arbetskostnaderna, samtidigt som du får tillgång till högkvalitativt hantverk. Vill du läsa mer om ROT? Samt när det gäller och inte? Läs mer på skatteverkets hemsida.

Vi erbjuder även RUT-avdrag!

Utbildade & Certifierade
id06
BKR
heta arbeten
bas p och bas u
Takbyte i Borås på tegelhus i gult.

Takläggning i Borås, sedan 2010!

Jobbar vi utanför Borås?

Vår byggfirma är ett givet val för dig och din takläggning i Borås. Men även fast vi ofta arbetar runt och i Borås så betyder inte det att vi inte jobbar i andra städer. Du kanske behöver oss i Göteborg, Bollebygd, Ulricehamn eller  Jönköping.

Fråga oss så ser vi om vi kan hjälpa dig, i just din stad. Kontakta oss idag för en helt kostnadsfri offert på din takläggning eller annat projekt.

Vitt hus med ställning, redo för takbyte i Borås.
Nytt och svart kök i hus
Nybyggd altan intill villa i Borås.
Köksrenovering har gjorts, svart och trä.
Renoverat badrum, nytt och modernt.
Bygg Keramik Rådet
Nyrenoverat badrum, ljust med mörka inslag.
Snöröjning i Borås

Vi gör mycket, fråga oss!

Boka din takläggning

Letar du efter takläggning i Borås? Acror Bygg erbjuder professionell takläggning med högsta kvalitet. Oavsett om du renoverar eller bygger nytt, kan du lita på våra skickliga takläggare. Ring oss eller fyll i vårt formulär för att starta ditt takprojekt med en kostnadsfri offert.

Har du frågor? Vi svarar gärna!

takgaranti

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!